Häcken – DIF på söndag 14 april

Dela gärna!

På söndag 14 april är det dags för en bortamatch många ser fram emot – Häcken borta. Häng med på Allsvenskans andra bortamatch!

Matchen spelas 14 april 17.30 och bussarna kommer att avgå 09.00 från Stadion. Priset för resan är endast billiga 300 kronor och spelas på en söndag. En buss är dessutom redan klar. Det bådar alltså för ett stort bortafölje.

SKRIV UPP DIG HÄR!

Matchbiljettinfo kommer.

Häcken borta har väl i ärlighetens namn aldrig varit ett särskilt populärt resmål med blårandiga ögon sett. 2012 kan dock mycket väl ha varit vändningspunkten. Förra säsongens match var en oerhört lyckad resa där vi stod för en perfekt läktarprestation med konstant sång i 90 minuter och perfekt tempo (kolla in förra säsongens feta läktarprestation här).

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven.

 

images

Vi é med er över allt!