Mediamarkt ber om ursäkt

Dela gärna!

Ikväll har Mediamarkt bett om ursäkt för sitt klavertramp mot DIF och en av våra spelare (se deras ursäkt här). Vi har givetvis inget som helst problem med att acceptera en förbehållslös ursäkt för ett misstag.

Vi tror dock på att ord också måste kompletteras med handling, och vi föreslår att Mediamarkt tar kontakt med Magnus Edgren och Patrik Asplund på DIF/Djurgårdsandan för mer konkreta utbyten av hur Mediamarkt kan visa att man står bakom Djurgårdsandans och Djurgårdens arbete för en positiv supporterkultur och ett tydligt socialt ansvarstagande för hela Stockholm. Kontaktuppgifterna hittar ni på DIF.se.

Med det sagt anser vi saken utagerad för vår del och fokuserar istället våra krafter på att skapa Sveriges bästa stämning på Stockholms Stadion imorgon när DIF möter Mjällby.

Vi ses på Stadion!