Gästinlägg angående gårdagen

Dela gärna!

Ett gästinlägg om det som hände på Stadion igår, läs gärna även samtliga supportergruppers uttalande här..

Stopp för inkastade föremål

Måndagens premiär saboterades för alla i Djurgårdsfamiljen på grund av enskilda individers agerande. DFG stödjer JK och vi kommer jobba aktivt för att rensa läktaren från folk som saboterar och göder massmedia med “skandaler”.

Personer som inte respekterar dessa riktlinjer framöver kommer att avlägsnas från arenan. DFG står för en positiv läktarkultur utan politiska ställningstaganden. Om enskilda individer upplever obehag under något av DIF:s arrangemang så uppmanas dessa att ta kontakt med DFG eller JK. Vi vill även uppmana till enskilda individers ifrågasättande av massmediala påståenden samt kategoriseringen av supportrar.

MVH
DFG