Sofialäktaren Tifo behöver akut stöd

Dela gärna!

Gårdagens fantastiska tifo förgyllde Stadion – men på grund av att matchen avbröts behöver nu Sofialäktaren stöd för att klara av kostnaderna. Var med och hjälp till!

I går inträffade som ni vet flera tråkiga händelser. En av få ljusglimtar igår var annars det fantastiska tifoarrangemang som Sofialäktaren Tifo stod för. Ett blårandigt flagghav prydde Stadion och bidrog starkt till en fantastisk stämning i samband med matchstart.

Men tifon kostar också. Dessvärre hände det som hände vilket resulterade i att Sofialäktaren aldrig fick chansen att skramla ihop pengar i pausvilan. Nu står Sveriges bästa tifoorganistaion med utebliven inkomst och fakturor att betala.

Därför uppmanar vi nu alla Djurgårdare att skänka ett bidrag till Sofialäktarens konto så att de kan fortsätta sitt grymma ideella arbete för DIF.

Sätt in valfritt belopp på plusgiro 662790-5.

a442cccea09e11e2bd8822000a9d0df8_7