Åtvidaberg 4 maj

Dela gärna!

Åtvidaberg har länge klassats som en mindre attraktiv bortamatch. Men staden ligger faktiskt på ungefär samma avstånd som Örebro. Det är dags för storsatsning!

Vår förhoppning är att detta ska vara en av de större bortaföljena på hela säsongen. Resan till ära återinför vi ett klassiskt inslag  på våra bortaresor, nämligen tema! Hela bortaföljet ska bli ett fett hav av Djurgårdsblått! T-shirt, keps, halsduk spelar ingen roll, bara det har rätt färger.

Matchen spelas nu på lördag 4 maj kl. 16.00 och bussarna kommer att avgå från Stadion kl. 10.30! Det blir sju JK-bussar, minst två privata och mängder av bilar och minibussar som åker ner!

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang.

Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. 

Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 4/5 2013
Resmål: Åtvidaberg
Arena: Kopparvallen
Restid: ca. 3 timmar
Avresa: 10.30
Ankomst: 13.30
Matchstart: 16.00
Hemkomst: ca. 21.30, Klarabergsviadukten
Resväg: E4 södergående via Norrköping. Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad.

Pub
Natt & Bar är pub för dagen och ligger på Tilas plan 4. Det tar ungefär 10 minuter att gå till arenan.

Matchbiljett
Biljetter till matchen kostar 150 kronor (vuxen) och 80 kronor (ungdom 13-19 år). De säljs i DIF butiken på Nybrogatan 20, i JKs souvenirstånd på Stadion på onsdag (1 maj mot Örgryte i Svenska Cupen). På fredag den 3 maj är sista försäljningsdag i butiken. Du kan även köpa din biljett här på webben, välj sektion L (ståplats). De som har bortakortet visar upp kortet vid entrén och går in utan biljett. Observera att matchbiljett aldrig ingår i priset för resan, denna får du fixa själv!