Gefle IF – DIF måndag 24 juni

Dela gärna!

Vi vill uppmana samtliga djurgårdare att åk till Gävle! Vi ska som vanligt bli riktigt många i årets ända bortaresa norr om Stockholm.

Gefle borta är en resa som de flesta har varit på, mycket tack vare avståndet från Stockholm. Vi har många gånger varit stora nummer på Strömvallen, och i år ska inte vara något undantag. Förra året fyllde vi hela kortsidan och bevittnade Erton avgöra matchen med hans första mål i blårandigt. I år ska vi bli riktigt många!

Matchen spelas på måndag 24 juni kl. 19.00 och det finns ett fåtal platser kvar på våra bussar. Priset är endast 200 kronor. Bussarna kommer att avgå från Stadion kl. 14.30.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 24/6 2013
Resmål: Gävle
Arena: Strömvallen
Pris: 200 kronor (10 första bussarna)
Restid: ca. 2 timmar
Avresa: 14.30, Klocktornet, Stadion
Ankomst: ca. 17.30
Matchstart: 19.00
Hemkomst: ca. 23.00, Klarabergsviadukten
Resväg: E4 norrgående via Uppsala. Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad.

Pub
Pub för dagen är djurgårdsägda Old Saints på Norra Stapeltorgsgatan 11.

Matchbiljett

Vi har som vanligt fått hela kortsidan till förfogande, det vill säga 1 600 biljetter. Det kommer inte att finnas något direktinsläpp men en biljettlucka på andra kortsidan där det brukar bli mycket köer. Så köp förköp innan du åker till Gävle. Biljetterna kostar 150 kronor, men 90 kronor för ungdomar upp till 18 år. Köp din biljett här och välj Bortastå.