Häcken borta på söndag

Dela gärna!

Nu är det dags för nästa bortamatch. Häng med och stöd DIF mot Häcken på söndag!

Nu på söndag (14/4) spelar Djurgården sin andra bortamatch av årets Allsvenska, denna gång mot BK Häcken på Rambergsvallen. Alla som var på plats på Hisingen förra året minns hur fett det var, missa inte denna chans att få uppleva något liknande! Vi har nu stängt anmälan till resan.

Häcken borta har väl i ärlighetens namn aldrig varit ett särskilt populärt resmål med blårandiga ögon sett. 2012 kan dock mycket väl ha varit vändningspunkten. Förra säsongens match var en oerhört lyckad resa där vi stod för en perfekt läktarprestation med konstant sång i 90 minuter och perfekt tempo (kolla in förra säsongens feta läktarprestation här).

För att få åka med på bortaresorna med JK krävs medlemskap och det skaffar du enklast via vår webblösning. Har du redan blivit medlem men inte fått ditt medlemskort så fungerar även betalningsbekräftelsen, som du ska ha fått på mailen. Glöm inte att du måste kunna uppvisa din resebiljett/badge när du kliver på bussen, antingen i mobilen eller utskrivet på ett papper. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig. Här nedan följer en del viktig information om söndagens match/resa.

BK Häcken – DIF
Datum: 14/4 2013
Resmål: Göteborg
Arena: Rambergsvallen

Restid: ca. 6 timmar
Avresa: 09.00, Klocktornet, Stadion
Ankomst: ca. 15.00
Matchstart: 17.30
Hemkomst:  ca. 01.30 , Klarabergsviadukten
Resväg: E4 södergående Jönköping, sedan riksväg 40 mot Göteborg. Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad.

Pub
Ada’s Restaurang på Herkulesgatan 3a
– Öl för 39 kronor
– Öl+hamburgare för 119 kronor

Biljetter

Som vanligt rekommenderas förköp. Köp biljett till sektion L här på Ticnet. Biljetterna kostar 80:- för studerande/ungdomar och 120:- för övriga. Matchbiljetter ingår INTE i resans pris utan denna får du fixa själv.

STÖD DJURGÅR’N – I VÅTT OCH I TORRT!