IFK Göteborg borta 17 juni

Dela gärna!

Den kanske mest klassiska bortaresan i Allsvenskan spelas mot IFK i mitten av juni och det är självklarhet för dig att åka med!

Med torsken i cupfinalen i färskt minne är detta en självklar resa för alla djurgårdare. Matchen spelas på en måndag, men det skiter vi i. Vi ska bli riktigt många nere i rövhålet och ta revansch! Detta är verkligen en resa man är skyldig att inte missa. Fyra bussar rullar från Stadion kl. 10.00. på måndagen 17 juni.

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 17/6 2013
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi
Pris: 200 kronor (10 första bussarna)
Restid: ca. 6 timmar
Avresa:
 10.00, Klocktornet, Stadion
Ankomst: 
ca. 16.00
Matchstart: 
19.05
Hemkomst:  
ca. 03.00, Klarabergsviadukten
Resväg: 
E4 södergående Jönköping, sedan riksväg 40 mot Göteborg. Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad.

Pub
Pub är spikat. Lilla Valand på Vasagatan 41 kommer att ta emot oss ungefär från kl. 16.00.

Matchbiljett
Matchbiljetter till bortasektionen finns endast att köpa på Ticnet. Vi vet ännu inte om det blir direktinsläpp, så köp förköp. Biljetterna kostar 140 kronor och 90 kronor för ungdom och köps via denna länk (Ticnet). Välj “Bortasupportrar”. Matchbiljett ingår inte i resans pris utan köps av dig.