Hjälp Djurgården Fotboll idag

Dela gärna!

Idag kommer Djurgården Fotbolls spelare, personal i föreningen samt supportrar dela ut flyers. Var med och hjälp till!

Syftet är att, efter den avbrutna Stadionpremiären förra måndagen sprida Djurgårdsandans värderingar och försöka bidra till att matchen mot BP haussas upp och blir en fotbollsfest fri från trubbel. Spelarna samt personal ställer som sagt upp men det behövs fler som kan hjälpa till. Samling kommer att ske vid Stadion/Klocktornet 16.30 och vi förväntas vara klara med utdelningen klockan 18.00. Känner du att du har tid över efter jobbet/skolan är du alltså varmt välkommen att hjälpa till.

Skicka gärna ett mejl till [email protected] och meddela att du kommer och hjälper till. Frågor om detta hänvisas till samma mejladress.

Väl mött!