Halsdukshav på torsdag – alla till Stadion

Dela gärna!

På torsdag möter vi BP på Stadion, då ska vi fortsätta så som vi började matchen mot Mjällby – med ett otroligt tryck i klacken. Ta med halsduk!

Vi är alla bittra efter händelserna på Stadion och tunga bortaförluster. Men är det något vi ska vara stolta över är det att vi är kapabla till att skapa ett ruggigt tryck på läktarna, något vi visade mot Mjällby innan matchen avbröts.

Låt oss ta med oss det, och sjunga ännu längre och högre för att hjälpa DIF ta sina första viktiga poäng. Det är när det stormar runt DIF som vi har möjlighet att visa att “DIF mot rubbet” inte är någon klyscha; på torsdag ska vi visa det i praktiken.

Halsdukshav

På torsdag gäller halsduk på – så ta med din finaste halsduk och håll den högt över huvudet vid inmarsch på planen och under Sjung För Gamla Djurgår’n. Har du ingen halsduk så finns det till försäljning i JK:s stånd bakom klacken för 180 kronor (klicka här för att se bild). Vi kommer även att sitta på Östra innan matchen från kl. 17.00 och sälja halsdukar (endast kontant betalning). Nu ser vi till att skapa ett riktigt fett halsdukshav värdigt en av de sista matcherna på Stadion någonsin.

Köp biljetter till matchen här!

Till sist: Som de flesta borde ha märkt gäller nu totalt stopp för inkastade föremål, det är viktigt att vi alla hjälps åt för att se till att det budskapet följs.

Ta på dig din halsduk, kom till Stadion och stå upp för DIF!

561798_449474775140544_1651983_n