Sofialäktaren Tifo informerar: "Släng en sedel i hinken!"

Dela gärna!

Var med och stöd det fantastiska tifoarbetet – lägg minst en tjuga i hinkarna på torsdagens match mot BP.

Från Sofialäktaren Tifo:

Djurgårdsfamiljen har visat styrka efter den avbrutna matchen mot Mjällby. Vi har tillsammans stått upp mot inkastade föremål och många Djurgårdare har hjälpt oss att få tillbaka delar av den inkomsten vi gick miste om i och med att det inte blev någon skramling runt Stadion i premiärmatchen.

Mot BP hoppas vi att vi fortsätter på den inslagna vägen. Släng ner en sedel i tifohinkarna som syns på Stadions läktare i paus och början av andra halvlek och uppmana dina bänkgrannar att göra samma sak.

Vi har en viktig säsong framför oss och stora planer för Stadions avslutande matcher. För att förverkliga våra planer krävs som vanligt pengar. Hjälp oss att hjälpa DIF!

Vill du hjälpa till att samla in pengar för tifoverksamheten på torsdagen? Skicka iväg ett mail till [email protected]! Det finns även möjlighet för ett fåtal som hjälper oss att få en biljett till matchen.

Bilder från tifofixen inför Stadionpremiären:

tifofix1 IMG_2876 IMG_2874 IMG_2871tifofix5