Solna aik – DIF 22/5 – KÖP BILJETT NU!

Dela gärna!

En ny era inom Stockholmsfotbollen håller på att ta sin början. Klubbarna ska ta steget in på sina nya arenor och DIF ska spela sitt första hemmaderby sedan 2003. Först ut är dock Friends arena – dit vi ska ta oss den 22 maj. KÖP BILJETT!

Både vi och mörkermänniskorna i norr kliver in på våra nya arenor under säsongen. DIF får som alla känner till vänta till sommaren med att spela på sin, medan Solna redan hunnit flytta in på sitt nya skrytbygge och fylla den med dysterhet, depression och mörker. Om knappt en månad är det dock dags för finbesök av Sveriges finaste förening. Det återstår att se om de lyckats skita ner arenan till Råsundas tillstånd till dess.

Vi behöver knappast förklara vad vi har åstadkommit ute i Solna. Trots bortaplan vid samtliga derbyn har vi många gånger varit enorma skaror blåränder där ute. Nu är lyckligtvis packets hemvist riven. Detta har tärt mycket på deras mörka hjärtan och inte blev det sämre när de spelade sin första match på det nya skrytbygget och de märkte att de måste skaffa högtalare för att höras. Förhoppningen är dock att när arenan fylls av riktig fotbollspublik ska vara en bra arena att skapa stämning på. Det återstår att se.

Biljettsläppet har dröjt ut på tiden men nu har de slutligen kommit. Här nedan har du all biljettinfo du behöver. Köp biljett redan nu så bidrar du till en fet hausse vilket gör att vi kan sälja slut våra platser i ett tidigt skede! Vi har fått 9 400 biljetter, något vi självklart ska sälja ut! Tyvärr är det endast försäljning på Ticnet som gäller.

VIKTIGT: Eftersom Djurgårdspubliken blir uppdelad på tre sektioner uppmanar vi alla sjungande djurgårdare som verkligen vill göra allt för att krossa Gnaget på läktarna att köpa biljett till läktare 1. De som kanske inte alltid står i klacken eller som hellre står tysta ibland – fyll på på de sektionerna ovanför.

KÖP BILJETT HÄR!

Läktare 1 (Bortastå) – 210 kronor

Läktare 2 (sektion 201-206 + 235-240) – 400 kronor (VIP-platser, därav högre pris)

Läktare 3 (sektion 301-307 + 333-340) – 200 kronor

VI ÄR INTE AIK!