Nu står vi upp för Djurgården

Dela gärna!

Vad som än sägs eller sker så gäller fullt fokus på att stötta Djurgår’n i dag när vi möter Syrianska på Stadion.

Järnkaminerna har under gårdagen försökt prata med alla berörda parter om det som rapporterats från DIF och i media. Vi kommer att återkomma i detta ärende men kan konstatera att skildringarna av vad som har hänt skiljer sig väldigt mycket beroende på vem man frågar och att det finns andra versioner än de som förmedlats av DIF och i media.

Vi vill enbart DIF:s bästa och en del i det är att alla tar ett djupt andetag och väntar med fördömanden och häxjakt tills alla kort är på bordet. Det förtjänar Djurgården. Läs gärna denna artikel där en av de inblandade ger sin bild av händelseförloppet: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/djurgarden/article16680166.ab

JK med andra supportergrupper jobbar för att snarast möjligt ha ett möte med DIF för att prata om det som hänt och skaffa en plan för hur vi går vidare.

Tills dess gäller fullt fokus på DIF. Låt oss respektera de olika åsikter som finns på Stadion idag men samtidigt ge DIF vårt fulla stöd. Djurgårdare hotar inte varandra och även om vi tycker olika är vi alla enade i att vi vill DIF:s bästa. Låt det höras och synas på läktarna. Det som hänt idag har skadat DIF väldigt mycket och kommer utredas och diskuteras framöver. Men idag gäller 2 * 45 minuter av stöd till DIF för att ta viktiga poäng.

Vi lever Djurgårdens IF och kommer göra det för alltid. Vi uppmanar alla att inte glömma det som skett idag men att åtminstone lägga det åt sidan för 90 minuter imorgon då spelarna behöver vårt fulla stöd. JK kommer jobba hårt för att både får reda på vad som hänt och för att se till att framtidens DIF inte riskerar att drabbas av samma öde.

Synpunkter och tankar tas tacksamt emot på [email protected].

I dag står vi på Stadions läktare, från A till F till klacken till P, och sjunger för Djurgårdens IF.