Hockeyns säsongskort släppta!

Dela gärna!

Nu har säsongskorten släppts för den kommande hockeysäsongen. De förmånliga priserna gäller till den 31 maj – skynda och fynda!

Efter en tuff säsong i Hockeyallsvenskan blev det ingen kvalserie för DIF. Nu börjar vi om från början igen i hopp om att ta oss tillbaka till finrummet där vi hör hemma.

Vi är med på tåget och hoppas att du också ska vara det. Under våren har JK suttit i flertalet möten med DIF Hockey där vi förhandlat fram dessa förmånliga priser som gäller till 31 maj. Det handlar om tre olika paket för klacken:

Liten

1000 kr. Hela säsongen i Hockeyallsvenskan inkl. ev kvalspel. Efter 31 maj: 1500 kr.

Standard

1350 kr. Hela säsongen inkl ev kvalspel samt alla hemmamatcher i European Trophy. Möjlighet att välja lösa biljetter i stället för kort. Efter 31 maj: 1850 kr.

Plus

1850 kr. Hela säsongen inkl ev kvalspel, alla matcher i European Trophy, möjlighet att välja biljetter i stället för kort, pengar till bättre spelartrupp, signerad lagbild och möjlighet att spela hockey på Hovet. Efter 31 maj: 2350 kr.

Järnkaminerna uppmanar ALLA att köpa minst standardpaketet för att stödja DIF både ekonomiskt och på läktarna i jakten på en elitserieplats.

För övrig säsongskortsinfo, andra sektioner m.m. – se difhockey.se