Information inför Åtvidabergsresan

Dela gärna!

Stärkta av seger och avancemang till cupfinalen så är det nu åter dags för en hel-lördag med Djurgårdfamiljen. Motsåndet heter Åtvidaberg och ligger endast 3 timmar från huvudstaden.

Har du ännu inte bestämt dig för att åka…gör det nu! Det blir sju bussar från Reseklubben och de är nu fulla. Vi vet också att några privata bussar rullar, så det kommer bli gott om blåränder på Kopparvallen imorgon. Här följer info om Järnkaminernas bussar. Om du inte fick plats på bussarna, åk tåg, bil, cykla om du måste. Det här kommer bli grymt roligt!

Buss 1:

Viktor Adolfsson och Emil Sjöqvist

Buss 2:

Bussvärd är Thomas Nylander

Buss 3:

Bussvärd är Anna Berg

Buss 4:

Bussvärd är Patrick “Baba” Murray

Buss 5:

Bussvärdar är Micke Larsson och Teddy Lundqvist

UCS:

Bussvärdar är Ludde och David

Endast UCS

Adam & Extas:

Bussvärdar är Adam och Extas

Kompisgäng till Adam och Extas kliver på först, sen övriga resenärer

 

Bussarna lämnar Klocktornet 10:30, var där i god tid så vi kan lämna Klockis i tid. Glöm inte att ha med dig din biljett till resan (antingen utskriven eller i mobilen) samt medlemskort i JK/bekräftelsen du har fått till din mail. Har du inte köpt matchbiljett ännu kan du göra det i DIF butiken som stänger kl. 18.00 idag eller här på webben. Det kommer att finnas biljetter att köpa vid insläppet men de kostar mer än förköp.

Väl i Åtvidaberg är puben ”Natt & Bar” bokat för alla blåränder. Där i från tar det ungefär 10 minuter att gå till Kopparvallen.

Eftersom vi har Djurgårdsblått som tema har vi en ny t-shirt till försäljning som kostar 200 pix. Denna kommer att säljas vid bussavgången och nere i Åtvid. Vi har givetvis med oss vårt övriga souvenirsortiment också.

Ska?rmavbild 2013-05-03 kl. 10.12.32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– På matchen kommer det vara en tyst minut för den nyligen bortgångna AIK-målvakten Ivan Turina. Var vänliga att respektera denna.

– Dads & Lads arrangerar resa till denna match och låter hälsa att de har platser kvar på sin buss, mer info på www.dadsnlads.se

Åk till åtvidaberg, BÄR BLÅTT och sjung fram Djurgår´n till årets första trepoängare i Allsvenskan!