DIFPodden #11.1 Mörker och Svenska Cupen

Dela gärna!

DIF_Tele2arena

Olle och Nils (@TheNilsDC) pratar med panelen bestående av Thomas Alexanderson (@T_Alexanderson), Robin Fredriksson (@R_Fredriksson) och Wille Bäckström (@WilleBackstrom)om den senaste tidens kräftgång för DIF fotboll. Är vi i fritt fall? Är det såhär det känns att vara bajen?

Den senaste tiden har motgångarna avlöst varandra på alla plan. DIF har tagit en poäng av 21 möjliga i inledningen av allsvenskan och managern Magnus Pehrson samt ordföranden Tommy Jacobsson har lämnat föreningen. Dessutom har det varit massor av negativa skriverier i tidningarna efter päronincidenten på Stadion mot Mjällby samt eventuella hot mot Magnus Pehrson. Nyckelspelare har blivit skadade och det enda som har lindrat lite i skitstormen är avancemanget till cupfinal. Hur ska DIF ta sig vidare och vad kan framtiden ge? Lyssna på vad DIFpodden har att säga när det känns som mörkast.