1000 sålda säsongskort!

Dela gärna!

DIF Hockey har nu sålt över 1000 säsongskort till kommande hockeysäsong. Det är en ökning med 43 procent jämfört med ifjol. DIF-publiken står upp när det blåser!

Det är hög tid att införskaffa ditt säsongskort. Efter den 31 maj blir det dessutom dyrare så det gäller att passa på. Nedan hittar du all information för klacken. För övrig information – se difhockey.se

Efter en tuff säsong i Hockeyallsvenskan blev det ingen kvalserie för DIF. Nu börjar vi om från början igen i hopp om att ta oss tillbaka till finrummet där vi hör hemma.

Vi är med på tåget och hoppas att du också ska vara det. Under våren har JK suttit i flertalet möten med DIF Hockey där vi förhandlat fram dessa förmånliga priser som gäller till 31 maj. Det handlar om tre olika paket för klacken:

Liten

1000 kr. Hela säsongen i Hockeyallsvenskan inkl. ev kvalspel. Efter 31 maj: 1500 kr.

Standard

1350 kr. Hela säsongen inkl ev kvalspel samt alla hemmamatcher i European Trophy. Möjlighet att välja lösa biljetter i stället för kort. Efter 31 maj: 1850 kr.

Plus

1850 kr. Hela säsongen inkl ev kvalspel, alla matcher i European Trophy, möjlighet att välja biljetter i stället för kort, pengar till bättre spelartrupp, signerad lagbild och möjlighet att spela hockey på Hovet. Efter 31 maj: 2350 kr.

Järnkaminerna uppmanar ALLA att köpa minst standardpaketet för att stödja DIF både ekonomiskt och på läktarna i jakten på en elitserieplats.

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR.