UPPDATERAD INFO INFÖR CUPFINALEN

Dela gärna!

Här är det du behöver veta om samling, biljetter och affischer inför cupfinalen.

Just nu är det ett otroligt sug efter biljetter till cupfinalen! Läktare 2 har öppnat upp men det är väldigt många som hör av sig till såväl oss som ticnet och tror att biljetterna är slut eftersom det inte går att boka några biljetter. Detta har att göra med att bokningssystem hos ticnet är helt värdelöst. Det är i princip omöjligt att boka två platser bredvid varandra om man inte har typ fil. kand. inom avancerade datasystem.

Vi uppmanar er alla att ringa till ticnet för att boka era biljetter om ni är två eller fler i ert sällskap. Ni når ticnet på 0771-70 70 70 eller på 0776-70 77 77. Det går dock bra att boka biljetter i klacken via webben om vi förstår det hela rätt. Har du svårt att boka sittplatser bredvid varandra på långsidan, boka gärna biljetter i klacken och hjälp till att skapa ett bra drag på söndag.

SAMLING I VASAPARKEN

Inför matchen uppmanar JK till samling i Vasaparken och pubarna därikring – precis som inför derbyt mot Solna aik i veckan.

TRANSPORT

Tio gratisbussar kommer att börja åka i skytteltrafik från Vasaparken från 15.30. Innan derbyt gick en av bussarna sönder på vägen, en av faktorerna kan vara hoppande i bussen som är påfrestande för fordonet. Så undvik hoppandet så kommer alla fram fortare.

Bussarna stannar vid Solna station. Alla djurgårdare går sedan på Dalvägen och svänger sedan höger in på Pyramidvägen.

SKRIV UT OCH SÄTT UPP!

Ta någon av dessa affischer och skriv ut och sätt upp så att vi får så mycket DIF som möjligt på plats på söndag. Klicka på bilden för att få upp stor version.

cupfinal_gbg2cupfinal_helgoncupfinal_fabian