Äntligen Stadion – match mot Kalmar på torsdag

Dela gärna!

Nu på torsdag tar DIF emot Kalmar i den näst sista Stadionmatchen någonsin.

 Bara det faktum att det just är den näst sista Stadionmatchen någonsin borde vara nog anledning att gå, men utöver det är det även sista chansen att se Djurgården spela, på över två veckors tid. Dessutom är det en sjukt viktig match sportsligt sett då vi som bekant ligger där vi ligger, vid seger har vi dock en bra chans att lämna den absoluta botten vilket vore väldigt behagligt inför uppehållet.

Vi inledde tyvärr säsongen på ett uselt vis, men som tur är har spelarna, med vår nye tränare i spetsen, rest sig på ett imponerande sätt. Den tidiga vårens förlorarmentalitet är som bortblåst och det är i nuläget väldigt kul att se den kämparanda och offervilja som spelarna visar upp. Vi supportrar stod förra veckan för två stycken riktigt, riktigt bra sånginsatser på läktaren och det spåret skall vi givetvis fortsätta på.

Efter en minst sagt svajig vår samt den usla inledningen var det inte många som trodde att vi skulle resa oss. Glädjande nog har vi återigen visat att mantrat ”det finns en odödlighet i skölden” stämmer överens med verkligheten. Djurgårdsfamiljen står nu mer enad än på länge och alla vet hur starka vi är när vi står samlade. Så kom och bidra till den magiska stämning som enbart kan skapas av oss djurgårdssupportrar, köp din biljett till matchen här.

Glöm heller inte att i omgången efter uppehållet ställs vi mot IFK Göteborg – borta. Där skall vi självklart närvara med stort antal! Järnkaminerna anordnar bussresa till det extremt låga priset av 200 kronor. Skriver upp dig gör du antingen i vårt souvenirbås på matcherna, eller här på webben.

 

Djurgår’n – vi ger aldrig upp