Skriv upp dig till Göteborg – NU!

Dela gärna!

Med endast en vecka kvar till den absolut hetaste bortamatchen utanför Stockholmsområdet har vi inte ens fyllt två ynka bussar.. Pinsamt!

Vårt bussbolag har begränsat med tillgängliga bussar nu när turistsäsongen sätter igång. Begränsning finns det däremot inte av tändvätska till den här matchen. Deras provokationer efter cupfinalen var vidriga, de är fiskrensare, skattefifflare och kommer från Sveriges i särklass sämsta stad. Den lilla byn på västkusten ska denna dag färgas ljusblå/mörklå och inte “bloooooowitt”, så se för fan till att anmäla dig omgående och du ska med på denna rykande heta bortamatch mot en av våra största rivaler! Lägg där till att vi inte har fått se DIF sparka boll på mer än två veckor, att det här är en av endast två bortamatcher på hela månaden och att priset är fenomenala 200 kronor!

På grund av sommartider stänger vi anmälan redan på torsdag, så skriv upp dig på vår pubkväll på Östra på onsdag eller på länken nedan – NU!

SKRIV UPP DIG HÄR!

Det samma gäller för resan till Gefle på måndag den 24 juni, bussbolaget behöver veta i god tid hur många bussar vi behöver så skriv upp dig nu! Det finns inte på kartan att vi ska bli annat än riktigt, riktigt många där uppe. Men för att det ska bli så behöver takten på uppskrivningarna öka. Även den här resan kostar 200 kronor. Vänta inte med att skriva upp dig, alla förlorar på det.

VI ÄR FRÅN STOCKHOLM!