Välkomna till Järnkaminernas pubkväll 12 juni

Dela gärna!

Ikväll kör vi en After work på Östra station för alla djurgårdare. Vi möts upp för att äta och dricka gott, snacka Djurgår´n med andra blåränder. En sommaronsdag hade kunnat vara tråkigare va?

Från kl. 17.00 är Järnkaminernas styrelse på plats, vi svarar gärna på frågor och tar tacksamt emot idéer för att förbättra vår verksamhet. Hockeykrigaren Christan Eklund kommer och minglar. Likaså Emil Bergström, Hampus Nilsson, Kenneth Höie och Petter Gustafsson från DIF Fotboll. Det kanske dyker upp fler spelare, vem vet.

På Östra kan du göra följande:

– Anmäla dig till den roliga resan till Göteborg nu på måndag den 17 juni. Vi ska bli riktigt, riktigt många i år och i morgon stänger anmälan, så skriv upp dig ikväll!

– Köpa medlemskap i JK inför Göteborg (du får kortet direkt i handen)

– Köpa souvenirer. Bland annat har vi ett pubkvällserbjudande på ”Forza DIF” munkjackan. 350 kronor för medlemmar och 400 för icke medlemmar

– Anmäla dig till Gefle borta måndag 24 juni

Ett ämne som alltid är högaktuellt, men speciellt nu inför den allra sista matchen på Stadion, är stämningen på läktarna. Den 30 juni ska vi låta högre, ha bättre takt och starkare ton än någonsin tidigare! Det är inget snack om att vi har bra energi på läktarna, men vi skulle kunna bli så jävla mycket bättre. Vi har för ändamålet startat en så kallad ”läktargrupp” beståendes av flera personer som är, eller har varit aktiva för stämningen i många år. Bland annat de som idag står på räcket och leder klacken, men även äldre folk som har stått där förr. Många i läktargruppen kommer givetvis vara på plats ikväll, så ta chansen och diskutera och bidra till hur vi tillsammans skapar det bästa minnet vi någonsin har haft på Olympiastadion.

Förra årets enda pubkväll gjorde succé. Över 200 Djurgårdare kom, åt och drack och hade en allmänt trevlig kväll. Vi hoppas årets första pubkväll blir minst lika lyckad.

Välkomna till Östra önskar Järnkaminernas styrelse!