Gefle borta på måndag – skriv upp dig nu!

Dela gärna!

Igår var det omstart av Allsvenskan borta mot hatlaget Göteborg och vi tackar alla resenärer för en väldigt lyckad resa. Nu laddar vi om för nästa bortamatch.

Av spelarna på planen kunde man skönja en krigarinställning som mer och mer infunnit sig under vår nya norska general. På läktaren var vi färre men värre och skapade ett skönt gung under stora delar av andra halvlek. Tyvärr lyckades inte spelarna förvalta de målchanser de skapade och vi kan konstatera att “skjut för i helvete” var en gångbar fras på läktaren.

Redan nu på måndag är det dags att göra sig av med midsommarmaten och åka upp i stora nummer till hockeystaden Gävle som även har ett fotbollslag, otroligt nog i Allsvenskan. Vi brukar nästan alltid ha en full kortsida där uppe och detta år ska inte vara något undantag. Vårt stöd på läktaren kan förhoppningsvis resultera i årets första trepoängare på bortaplan denna säsong. Gävle ligger endast 17 mil från Stockholm, så det är inget snack att du ska åka med.

Priset är endast 200 kronor och bussarna avgår 14.30 från Klocktornet på Stadion. Uppe i Gävle väntas god mat och dryck på vår stampub Old Saints på Norra Stapeltorgsgatan 11 som djurgårdaren Gunnar äger. Även denna match kommer anmälan stänga tidigt på grund av semestertider så anmäl dig tidigt, annars blir du utan plats.

Läs mer om resan här (uppdaterat med biljettinfo) och SKRIV UPP DIG HÄR!

Tveka inte, åk till Gävle och stöd DIF till tre poäng!