Kommande bortaresor

Dela gärna!

Vi har hittills skickat 33 bussar denna säsong. Ett godkänt facit med tanke på de många motgångar vi har stått inför både på och utanför planen. Spana in de kommande bortamatcherna.

Vi kan även konstatera att vi inte har haft en enda bussresa hittills som kostat mer än 350 kronor. Vi har också blivit mer jämna, skickat minst en buss till varje bortamatch och inte ställt in någon resa. Nu ökar vi tempot så kanske vi kan slå förra säsongens grymma facit på 54 bussar!

Här är sommarens och början av höstens bortamatcher. Det är glest med matcher utanför Stockholmsområdet, något som ska göra att vi ska bli riktigt många på de få vi har.

IFK Norrköping – DIF torsdag 22 augusti 18.30

Vårt andra besök för säsongen. Senast vi var där avancerade vi till semifinal i cupen efter seger på straffar. Med dagens lag ska vi ta tre poäng och vara många fler på läktaren. Staden ligger geografiskt mycket nära Stockholm och är en typisk invasionsmatch som med en kombination av närhet och historik har blivit ett favoritresmål för många. Det är dags att ta revansch för torsken i premiären på Stockholmsarenan! Vi ska åka dit och sjunga ut Horvaldsson och hans gäng! Skriv upp dig redan nu och bidra på så sätt till haussen! Mer info kommer.

Malmö FF – DIF måndag 16 september 19.05

Är tillsammans med IFK Göteborg den mest klassiska bortaresan. Rivaliteten till Malmö intensifierades mycket efter 2011 då gnällspikarna grät ut i media i flera månader efter matchen för att de blev så utsjungna på sin egen hemmaplan. Även i år höll Malmö låda när de starkt kritiserade vår publik för att vi hånade en dömd sexbrottsling i deras startelva. Matchen var för övrigt magisk. DIF lyckades vända och vinna matchen med en man mindre och stämningen på läktarna var fullkomligt fenomenal under stora delar av matchen. Nu är det dags för bortamatch. 350 koronor kostar resan, nästan gratis med tanke på avståndet. Datumet för resan är inte till 100 % spikat ännu (om Malmö går vidare till Europa League flyttas matchen till söndagen dagen innan) men vi återkommer när Malmö åkt ut mot ett isländskt division 2-lag. Mer info kommer.

SKRIV UPP DIG HÄR och var en del av Sveriges tyngsta bortafölje!