Mindre än tre veckor kvar – nu slår vi rekord!

Dela gärna!

Det kan väl knappast ha undgått någon att Djurgården nu flyttar in på en ny arena med helt nya förutsättningar och möjligheter.

Närmare 1500 personer har redan säkrat sin säsongsbiljett i klacken på Tele2 Arena. Nu vill vi slå alla rekord och siktar mot 3 000 sålda säsongsbiljetter i klacken innan premiären mot IFK Norrköping den 21/7. Hjälp oss att lyckas med det!

För att detta ska vara möjligt så vill vi att DU bidrar. Om du inte köpt säsongsbiljett i klacken än, GÖR DET NU OCH GÖR DET HÄR! 

Se även till att alla dina djurgårdsvänner köper omgående. Här kan du tipsa dina vänner om att skaffa säsongsbiljett i klacken och även berätta att du gjort det. Vill du pusha för försäljningen på Instagram eller Twitter använder du hashtagen #fyllklacken.

Vi söker även folk som kan ställa upp och sälja biljetter. Du kanske t ex har möjlighet att sälja biljetter på din arbetsplats? Kanske kan du komma och hjälpa till med försäljningen av säsongskort på Östra? Vi kommer även att ringa runt till gamla säsongare som ännu inte förnyat.

Vill du hjälpa oss att sätta rekord? Hör av dig till [email protected] så hör vi av oss till dig!

 

FYLL KLACKEN – mot 3 000!

Stockholmsarenan_rekord_sasongsbiljett