Storsamling i Humlan inför avslutningsmatchen

Dela gärna!

På söndag är timman slagen. Det är dags att ta kliven upp till Stadion för allra sista gången. Men innan dess kör vi den fetaste Humlansamlingen någonsin!

När vackra Djurgårdens IF ställs mot Öster på ännu vackrare Stadion på söndag är det den allra sista matchen vi spelar på vår hemmaborg.

Alla som kallar sig DIF förväntas vara på plats – samma sak gäller dock inför matchen i Humlegården. Det var ganska längesen sist men nu är det dags att återigen få till en riktigt fet Humlansamling!

Musik och souvenirer

JK ordnar musik till festen och finns även på plats och säljer souvenirer, vilket även UCS gör. Vi börjar från 12.00 men uppmanar alla att vara där så tidigt som möjligt. Ta med dig Djurgårdspolarna, grilla och drick något gott i solen. Sjung upp inför vad som komma skall.

Marsch till Stadion

Klockan 16:00 marscherar vi tillsammans till Stadion för att tidigt kunna värma upp på läktarna. Vi hoppas att alla Djurgårdare, oavsett om du står på Sofialäktaren eller är sittplats, deltar i marschen.

Senast klockan 16.30 uppmanar vi alla att vara inne på läktarna.

17.30 startar matchen. Och en minst 90 minuter lång hyllning till det som varit vår borg i över 75 år.

OBS! Väl på plats på läktarna: Läs noga på infolapparna vid era platser. Detta är ett krav för att tifot ska bli så lyckat som vi alla vill.

humlan