Jimmie Ölvestad lägger skridskorna på hyllan – tack för allt!

Dela gärna!

Idag kom beskedet om att urdjurgårdaren, Jimmie Ölvestad, efter tolv säsonger i a-laget, lägger ned ishockeykarriären.

 Med sin riviga spelstil, otroliga kämparanda och stora hjärtat för Djurgården har han blivit en stor favorit bland supportrarna. Vi är evigt tacksamma för den stora lojalitet som visats upp gentemot Djurgården genom åren och vi kommer aldrig att glömma dina storartade insatser på isen. Man kan nog tala för varenda djurgårdare när man säger att Jimmie var en exemplarisk djurgårdsspelare och en sann järnkamin. Jimmie hade förmågan att förändra en matchbild och tända laget helt på egen hand, inte sällan genom att dela ut en stenhård tackling, men även genom viktiga mål. Vem minns till exempel inte det här? Från Järnkaminernas håll vill vi rikta ett stort tack och hoppas att livet efter hockeykarriären blir en fröjd. Jimmie Ölvestad #19 – förevigt en av oss. 

 

 Järnkaminernas styrelse