En sista sång, en sista gång

Dela gärna!

Imorgon är den sista gången vi ser Djurgårdens IF spela allsvensk fotboll på Stadion. Ta till vara på varje ögonblick och ge Stadion det värdiga avslut den förtjänar.

Vår historia sitter i varje tegelvägg, i varje träbänk, i varje meter av löparbanorna. Djurgår’n är Stadion och Stadion är Djurgår’n, det kommer aldrig förändras. Vi kommer alltid att vara förknippade med Stadion och dess vackra arkitektur. Vi har lyckan att ha vår borg kvar men det förändrar inte det faktum att detta är vår sista match på en arena som har varit en väldigt stor del av våra liv. Det kommer att bli en extremt känslofylld dag och vi vill uppmana samtliga besökare imorgon att verkligen ta till vara på denna dag. Vi ska tillsammans skapa ett minne, ett minne som aldrig kommer suddas ut. Vår sång ska eka över Stadion till slutet av dagar.

Imorgon börjar dagen tidigt med samling i Humlan för alla djurgårdare, men vi vet att många även kommer att gå till Östra och pubar i närområdet. Läs mer om samlingen här, vad som förväntas av dig som besökare här och programmet för dagen här. Läs även vår sångspecial här och Youtubespecial här. Vi vill uppmana alla som har tid över i helgen att hjälpa Sofia Tifo med det sista inför vad som troligtvis kommer bli det fetaste tifot i Stadions historia. Läs mer om hur du kan hjälpa till här. Vår souvenirförsäljning kommer att finnas både på Stadion och i Humlan från tidigt på dagen. Kolla in våra nya souvenirer, exklusiva för just denna match här.

Det är dags för en sista sång, en sista gång..