Sångspecial inför sista matchen på Stadion

Dela gärna!

Vi ska ge Stadion det avslut den förtjänar. Hur? Självklart genom att göra det vi djurgårdare gör bäst, sjunga. Vi har här valt ut fem ramsor som ska sitta extra fruktansvärt bra imorgon.

Vi är från Stockholm (tryck för text)

Trots vår flytt till en annan arena kommer Stadion för alltid att vara där vi kommer ifrån. Ramsan är en av våra mest kända och personifierar oss djurgårdare väldigt bra. Just denna match ska den sitta tajtare, högre och bättre än någonsin tidigare!

Sjung för gamla Djurgår’n (tryck för text)
Vår älskade hymn är något som de flesta starkt kopplar ihop med Stadion. Precis som alla andra sånger denna match ska den sitta perfekt. Tänk på att sjunga och inte skrika, lyssna in resten av Stadion så den blir synkad och så vacker som den ska vara.

På Stadions borg I Stockholm stad (tryck för text)

En sång om Stadion, Djurgårdsfamiljen och vår stolthet över de båda. Denna ramsa har vi aldrig satt så bra som vi borde.  Imorgon ska vi se till att ändra på den saken! Den kan bli riktigt bra om alla lär sig texten och verkligen sjunger ut istället för att mumla.

Stockholms Stadion våran borg (tryck för text)

Vi kommer inte att sluta sjunga våra sånger om Stadion bara för att vi flyttar därifrån. Stadion kommer alltid att vara vår borg där vår kultur odlats och utvecklats i flera decennier. Visa att detta är vår borg genom att sätta ramsan perfekt imorgon!

Vi är Djurgår’n och Stadion är vårt hem (tryck för text)

Vårt hem Stadion står för sista gången värd för en allsvensk match. Låt oss visa med all önskvärd tydlighet att det är vi som Djurgår’n och detta är vårt hem. Sången ska eka ut över hela Stockholm!