Värdigt avslut för Stockholms stadion – nu fyller vi Stockholmsarenan

Dela gärna!

Det har gått ett par dagar sedan sista matchen på Stadion. Känslorna från denna underbara match bubblar fortfarande i hela Djurgårdsfamiljen. Vilken dag!

En fantastiskt samling i Humlan, en grym marsch upp mot Stadion, ett fantastiskt trestegstifo, en grym bränning, ett grymt lag, en grym tränare, en grym avslutning! Nu kör vi mot nästa mål! Att nå 3000 säsongskort i klacken på Stockholmsarenan.

JK kommer att finnas på plats på torsdag och fredag på Östra Station från 17-19. Kom dit och ta en öl, surra om matchen i söndags, och boka din säsongsbiljett om du ännu inte gjort detta. Snart kommer vi att spela våra matcher på Stockholmsarenan och vi vill så klart att alla ni som befann er på Stadion i söndags ska finnas på plats den 21a Juli klockan 17:30.

Biljetter kan du även köpa i DIF-butiken på Nybrogatan 20 samt i biljettkontoren vid Globen Skyview.

Här finner du den kompletta guiden för att köpa säsongskort till Stockholmsarenan. 
0bee279854d958681d527026dee2af13