DIFpodden #14.1 Minnen från Stadion

Dela gärna!

DIF_Tele2arena

 

I avsnitt #14.1 av DIFpodden snackar Olle med panelen bestående av Thomas Alexanderson (@T_alexandersson), Robin Fredriksson (@R_Fredriksson), Johannes Åkerberg (@cantisthlm) och Instagramprofilen Fredrik Segerblom (@fs_sthlm) från DIFs kansli. Vi går igenom den senaste veckan med allt från bombhotet på Tele2 Arena, den fantastiska söndagen med samlingen i Humlan, matchen på Stadion och festen efter. Vi går även igenom förändringen som har skett med laget sedan Per-Messias Högmo tog över laget.

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det. Fortsätt . Fortsätt gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: