Missa inte premiären på Stockholmsarenan!

Dela gärna!

UPPDATERAD. Det är nu det är dags. Det är nu vi ska visa Stockholm och hela fotbollssverige att vi lever upp till epitetet Stockholms Stolthet. Djurgårdens IF, denna fantastiska förening.

Fler guld än Solna Aik och Hammarby har tagit tillsammans. Den bästa av föreningar som redan har de vackraste tröjorna och det i särklass snyggaste klubbmärket. Vi firade för två veckor sedan vår sista seger på den vackraste arenan i Sverige och även den vackraste arenan i världen.

Det är nu det gäller. Nu flyttar vi från Stockholms Stadion till Stockholmsarenan. Om nio dagar spelar våra blåränder den första matchen på den arena som en tid framöver kommer att vara vår hemmaplan. I Johanneshov har vi sedan många år tillbaka firat segrar när våra hockeykrigare kämpat tappert på Hovets is. Nu är det dags för våra Järnkaminer i den blårandiga tröjan att göra samma sak i samma område.

Vi närmar oss slutsålt! Borträknat derby- och europamatcher är detta den högsta publiksiffra vi har haft på många, många år, detta som tidigare nämnt sex dagar innan matchen spelas. Nu går vi mot slutsålt!

Men vi nöjer oss inte med det i publiken nästa söndag. Nästa söndag SKA vi ge vårt Djurgården det mest fantastiska stöd vi någonsin har gjort. Vi vet vad vi kan leverera. Vi vet att vi kan samla Djurgårdsfamiljen på ett alldeles fantastiskt sätt. Ni som var med 2003 på Råsunda när vi mötte Partizan Belgrad kan på ett ögonblick minnas tillbaka hur vi kraftsamlade och skapade ett djävulskt drag ute i betongbunkern. Då var vi 28 000 på läktarna, på en arena som tillhör våra största antagonister, i en förort vi inte vill åka till. Nu ska vi sätta standarden för vår nya hemmaplan. Du behövs och du ska vara där. Det finns inga ursäkter.

Nu är det upp till oss supportrar och dig som Stockholmare att se till att bräcka vår publiksiffra mot Partizan. Det är upp till dig, det är upp till din vän, det är upp till din familj och det är upp till alla som vill kalla sig Djurgårdare att köpa biljett till den första matchen på Stockholmsarenan. Du kan bidra genom att se till att vi nästa söndag kan presentera en siffra som betyder slutsålt. Det gör du genom att köpa biljett omgående och bidra till haussen. Har du polare som tvekar? Köp biljett till dina polare och tjata hål i huvudet tills de inser att de inte kan missa den första matchen på vår nya arena. Det är vi tillsammans som ser till att det blir slutsålt, inte några trötta posörer i Järnkaminernas styrelse.

Djurgården har tagit fram grymt bra priser på säsongsbiljetterna i klacken. För endast 600 kr (500 kr ungdom) får du se hela 8 matcher på Stockholmsarenan i höst. Detta innebär att du har biljett till den enda premiären, detta innebär att du har biljett till vårt första hemmaderby mot aik på 10 år! Detta innebär att du har biljetter till matcherna mot IFK Göteborg, Helsingborg och Elfsborg. Är det någon gång du ska vara på plats så är det den här hösten.

Det finns inte längre någon anledning för dig att inte köpa biljett till matchen. Köp din biljett nu och dra ditt strå till stacken.

Lösbiljett till matchen mot IFK Norrköping hittar du här. KÖP DIREKT!

Säsongsbiljett för alla matcher på Stockholmsarenan hittar du här. KÖP DIREKT!

Dela denna nyhet till alla dina vänner. Berätta för folk att du ska gå på premiären. Dra DITT strå till stacken för att vi ska göra den här dagen till en dag att minnas! NU KÖR VI!

Järnkaminerna Stockholm – Officiell supporterförening till Djurgårdens IF, Stockholms Stolthet. 

 

ebff1f4c1a94e94dacfb55252f9dfc8d