Genomgång: Sju matcher med säsongsbiljett

Dela gärna!

Trots att den första matchen är spelad tjänar du fortfarande på att köpa säsongsbiljett. Köper du ett säsongskort i klacken för 600 kr (500 kr om du är under 20 eller student) så får du följande sju grymma upplevelser.

Match 1: DIF-Helsingborg, måndag 5 augusti

Tung hemmamatch där vi har revansch att utkräva efter torsken i allsvenska premiären. Vi var strax under 3000 på plats i Helsingborg, vågar vi hoppas på 30 skåningar på besök på Stockholmsarenan? I vilket fall en viktig match där vi slipper premiärnerverna från matchen mot Peking, här ska vi se till att sätta sånger och hets ordentligt.

Matchen ingår givetvis i säsongskortet, som du köper här: http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Match 2: DIF-Häcken, söndag 18 augusti

Gulsvarta och från Göteborg, kan det bli vidirigare? Häcken brukar vara ungefär lika dåliga i sina bortaföljen som IFK Göteborg, men det ska inte hindra oss från att sjunga fram DIF till tre viktiga poäng.

Denna, och sju andra matcher, ingår i säsongskortet: http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Match 3: DIF-Elfsborg, söndag 1 september

Gulsvarta och från Borås, Göteborgs motsvarighet till Södertälje, kan det bli vidrigare? Tyvärr ett rätt bra lag numera, vilket gör att DU behövs på läktaren för att ge DIF stödet som krävs för att kunna lira pannbanden av Elfsborg.

Slut upp på Sofialäktaren, södra läktaren där klacken finns, genom ditt säsongskort: http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Match 4: DIF-Åtvidaberg, söndag 22 september

Ännu ett lag som vi måste återupprätta vår heder mot efter förnedringen i Åtvidaberg i våras. Kan ett mittfält som ryckt upp sig rejält senaste tiden sno bollen av Daja & company den här gången?

Säkra plats genom säsongskortet: http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Match 5: DIF-solna Aik, torsdag 26 september

Ett av Allsvenskans mest mediokra lag står för motståndet, och räknar man bort Panaxiaguldet 2009 så är det ungefär Gais vi möter rent framgångsmässigt (vi ber dock om ursäkt till Gais för den i övrigt orättvisa jämförelsen). Det som dock står helt klart är att vi tyvärr inte fått möta förbundets lag på hemmaplan sedan 2003 ( då i Svenska cupen), ännu längre sedan om vi räknar Allsvenskan. Det i sig menar vi räcker för att motivera att du skaffar säsongskort i klacken.

På derbyt på Friends i våras sjöng vi ut Gnaget på ett makalöst förnedrande vis för råttorna. Var med och gör om samma sak igen: http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Match 6: DIF-IFK Göteborg, söndag 6 oktober

IFK Göteborg trotsade både förväntningar och historien när de dök upp flera tusen på cupfinalen i maj. Att de blir särskilt många den här gången tror vi knappast, men märker ni på matchdag att det är ovanligt mycket Ed Hardy-kläder och Sökarna-page runt arenan så betyder det att Göteborg är på besök.

En match mot våra näst största rivaler – missa inte! http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Match 7: DIF-Gefle, datum ej spikat

Den sista hemmamatchen i år spelas mot Gefle någon gång i slutet av oktober. Ett snällt lag med snällprofiler som snäll-Micke Dahlberg och Snällemo. Låt oss tacka för snällheten och betala tillbaka med att krossa Gefle i hemmaavslutningen av Allsvenskan 2013.

Säsongskortet fixar du här: http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665


Hemmaderby, Göteborg, allsvensk hemmaavslutning. Slut upp södra kortsidan och sjung DIF till segrar! http://www.ticnet.se/event/dif-sasongskort-tele2-arena-2013-biljetter/276665

Har du redan säsongskortet fixat? Då kan du bidra genom att bjuda polarna på matchen mot Helsingborg den 5 augusti (köp biljett här) eller genom att berätta för dina vänner att du fixat säsongskort https://www.jarnkaminerna.se/2013/06/14/sasongare-tipsa-dina-vanner-om-att-fixa-sasongskort/.

Ses på Stockholmsarenan, DIF MOT RUBBET!