DIFpodden #15.2 "Usain Bolts löpardojjor"

Dela gärna!

DIF_Tele2arena

I avsnitt #15.1 och #15.2 av DIFpodden är det Joel och Orlaf som är tillbaka bakom spakarna. Ett mycket trevligt såväl som stökigt program där vi blir gästade av Niklas “Rulliganen” som blivit känd för sin läktarinsats i sista matchen på Stadion. Sista målskytten på Stadion, Emil Bergström är med och berättar om sitt Djurgårdshjärta och hur det kändes att näta som sista målskytt (@Bergstrom_Emil), vi fick äran att få besök av alla djurgårdares extramamma Berit som driver Östra station. Hon berättar gamla anekdoter om hur det kunde gå till förr i tiden. Sist men inte minst har vi åter igen besök av Martin “Fonz” Lundgren  (@ZeFonz) som berättar om hur han upplevde sista matchen på Stadion och samlingen innan.

Detta är verkligen ett avsnitt alla måste lyssna på! In och gör ert jobb!

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det. Fortsätt . Fortsätt gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: