Lönen är på ingång – stöd Sofialäktaren tifo!

Dela gärna!

Snart fylls de flesta plånböcker på litegrann – och vad passar då bättre än att stödja tifoverksamheten? Gör det. Gör det nu!

ac65945dbf780ca951f09db86aef568a

Sofialäktaren tifo har i de två sista Djurgårdsmatcherna levererat tifon i toppklass. Vi ville göra både avskedet till Stadion och välkomnandet av Stockholmsarenan minnesvärt och värdigt. Vi känner att vi lyckats på ett mycket bra sätt. Trestegstifot som genomfördes inför den sista Stadionmatchen var det största tifoarrangemanget någonsin på Stadion och även det första tifot på Stockholmsarenan var väldigt stort. Vi har valt att involvera så många Djurgårdare som möjligt i våra senaste koreografier och det har skapat en väldigt vacker inramning. Men att leverera storslagna tifon är inte gratis och för att kunna fortsätta på samma nivå behöver vi nu en skjuts ekonomiskt.

Vi har en utmaning framför oss gällande insamling av pengar på hemmamatcher. Än så länge har vi inte har full koll på arenans utrymmen och måste dessutom organisera skramlingen på två etage. Det kommer medföra vissa problem för oss i början, därför är vi än mer i behov av att få in pengar på vårt konto.

Vi har i vanlig ordning storslagna planer för hösten, och med det första hemmaderbyt på tio år i fokus så behöver vi all hjälp vi kan få!

Om du uppskattade vår sista hyllning till Djurgår’n på Stadion eller vår första koreografi på Stockholmsarenan och vill se något lika bra i hemmaderbyt – skänk pengar till oss! Du skänker pengar till Sofialäktaren tifo genom att sätta in pengar på vårt plusgirokonto: 662790-5 .

Stöd Sofialäktaren tifo – Stöd DIF!

/Sofialäktaren