Rösta på DIFpodden i Svenska podradiopriset 2013

Dela gärna!

DIFpodden som startades i vintras har hunnit med att producera 15 avsnitt sedan starten i Januari. Med en toppnotering på ca 25 000 lyssnare har DIFpodden blivit nominerade till Svenska Podradiopriset som arrangeras av mediebyrån Daytona som delat ut priset sedan 2007. DIFpodden är nominerade i kategorierna “Bästa Sport” och “Sveriges bästa podcast”. Det är inte direkt överraskande att DIFpodden redan leder kategorin “Bästa sport” men vi vill så klart att alla ni som uppskattar DIFpodden går in och lägger era röster. DIFpodden huserar just nu på fjärde plats i kategorin “Sveriges bästa podcast” endast ett par hundra röster efter förstaplacerade Alex&Sigge.

Du kan se till att DIFpodden blir utsedd till Sveriges bästa podcast genom att bidra med din röst här http://www.daytona.se/podradiopriset/2013/

Se till att du kryssar i DIFpodden i båda kategorierna “Bästa sport” samt “Sverige bästa podcast”.

Rösta i Svenska podradiopriset 2013

fb_bakgrund_2