DIFpodden #16.2 SLO-Lena på besök

Dela gärna!

DIF_Tele2arena

I avsnitt #16.1 och #16.2 av DIFpodden är det Nils och Olle som är bakom spakarna. I programmet går vi igenom de senaste matcherna på Stockholmsarenan med premiären mot Norrköping och matchen mot Helsingborg med det sinnesjuka trycket från läktarplats. Vi surrar om hur många biljetter gnagarna egentligen ska få och om de kommer att sälja slut de biljetter som de blir tilldelade. Gästande i panelen är Martin Lindman, Nicos Harrysson, Tim Pang och LaBano. Vi fick även ett extrabesök i form av SLO-Lena GW som fick besvara frågor om hur det är att vara SLO i DIF. Ni kan följa vår panel på twitter genom @pangtim @lindman_px @thenilsdc

Vi påminner er om att gå in och lägga er röst på DIFpodden i tävlingen Svenska Podradiopriset där vi är nominerade i kategorierna “Bästa Sport” och “Sveriges Bästa podcast”, glöm inte att lägga din röst i båda kategorierna. Ni kan rösta här. http://www.daytona.se/podradiopriset/2013

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det. Fortsätt . Fortsätt gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: