Mindre än fem veckor kvar till derbyt

Dela gärna!

Idag är det 34 dagar kvar till årets hetaste match och antagligen en av de hetaste matcherna vi spelat på väldigt länge. Det första riktiga hemmaderbyt i Allsvenskan sedan 1992.

Redan igår kväll i Norrköping så började hatramsorna mot gnaget sjungas. Inte de vanliga som alltid sjungs utan de som specifikt riktar sig mot derbyt. Taggningen i Djurgårdsfamiljen inför den här matchen är redan löjligt stor och då är det mer än en månad kvar till matchen. Det säger en hel del om hur galet det här kommer bli. Det här är en match det kommer att pratas om de närmaste 10 åren, om inte längre än så.

Redan nu är aktiv sittplats samt nästan hela nedre delen av arenan slutsåld. När vi säljer slut klacksektionen på södra nedre utökas klacken även till övre (du som vill stå på Sofialäktarens nedre del bör alltså skynda dig med att skaffa biljett). Så köp biljett nu och se till att fylla arenan med blåränder!

Här kan du köpa din biljett direkt via nätet!

KROSSA GNAGET – STOCKHOLM TILLHÖR OSS!

stockholm-tillhor-oss-marsch