Malmö away på måndag – åk snett!

Dela gärna!

Efter två raka bortavinster är det snart dags för en av de största bortamatcherna på året. Malmö away är i konkurrens med IFK Göteborg den mest klassiska bortaresan och det är en självklarhet att vi ska bli många.

Rivaliteten till Malmö har länge varit stark, och intensifierades mycket under 2011 då gnällspikarna grät ut i media i flera månader efter matchen för att de, Sveriges självutnämnt bästa publik, blev så utsjungna på sin egen hemmaplan. Årets hemmamatch mot gröthalsarna var sannerligen något mycket speciellt och rankas av många som en av de bästa matcherna på 2000-talet. Även denna match var en grym läktarprestation av oss med magiskt drag. Låt oss upprepa dessa läktarprestationer och sjunga ner miffiffarna till Danmark! Nu när vårt lag dessutom börjat vinna kan det här bli något alldeles speciellt!

Bussarna avgår från Stockholm Stadion klockan 08.30 den 16 september. Platserna är dock slut så du som inte vill missa matchen vill vi uppmana att åka på egen hand. Ett förslag är att prata ihop dig med några kompisar eller snacka runt på internetforum och hyra en bil/minibuss. Det går även tåg och flyg ner till Malmö direkt från Stockholm. Missa inte denna match!

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 16 september
Resmål: Malmö
Arena: Swedbank Stadion
Pris: 350 kronor
Restid: ca. 8 timmar
Avresa: 08.30
Ankomst: ca. 16.30
Matchstart: 19.05
Hemkomst: ca. 05.00

Pub
Pub för dagen är Restaurang Fagans som ligger på Per Weijersgata 4, ett päronkast från Lilla torg.

Matchbiljett
Matchbiljetter köper du via denna länk. Välj Gästande supportrar/Bortasupportrar. Biljetterna kostar 190 kronor för vuxen och 125 kronor för ungdomar upp till 20 år.