Östra Station – 30 år i Berits regi

Dela gärna!

Idag innan matchen mot Elfsborg uppmanar vi i Järnkaminerna till storsamling på Östra Station. Allas vår extramamma Berit Wahlgren firar att Järnvägsrestaurangen varit i hennes ägo i 30 år!

Den 1 september 1983 tog Berit över och vad passar väl bättre än att fylla stället med blårandiga gäster? Östra Station är och förblir inte bara en djurgårdspub, utan också en stor del av identiteten som Djurgårdare. Östra är stället vi ALLTID varit välkomna vad som än hänt och självklart ska vi fylla stället till max på söndag!

Berit låter hälsa att det kommer att finnas bussar som tar oss direkt till Stockholmsarenan. Dessa kostar 40 kronor att åka med och för att få en plats ringer man till Östra och bokar på telefonnummer 08-612 00 14. Dagen till ära kommer även Djurgårdshjälpens öl “Alltid oavsett” att finnas till försäljning för 55 kronor.

Ge Berit och Östra den hyllning de så gott förtjänar – kom till Östra station!