Svenska cupen 11 september – JK fixar transport!

Dela gärna!

2014 års upplaga av Svenska Cupen har tagit sin början. För DIF innebär det en match mot Eskilsminne IF från division 2 på bortaplan nu på onsdag den 11 september.

Den senaste matchen DIF spelade i Svenska Cupen glömmer nog ingen. I finalen på Friends Arena torskade ett tappert DIF på straffar mot IFK Göteborg. Nästa års upplaga börjar redan nu. DIF kliver in i omgång två och vid vinst i den matchen blir det gruppspel i vår. Matchen spelas på onsdag den 11 september klockan 19.00 på Harlyckans IP i Helsingborg.

Vi kommer att skicka minibussar till matchen och dessa kommer att avgå klockan 10.00 från Klocktornet.

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 11 september
Resmål: Helsingborg
Arena: Harlyckans IP
Restid: ca. 8 timmar
Avresa: 10.00
Ankomst: ca. 18.00
Matchstart: 19.00
Hemkomst: ca. 05.00

Pub
Vi åker direkt till arenan från Stockholm och kommer därför inte att fixa någon pub.

Matchbiljett
Det är gratis inträde till matchen. De som tar sig ner behöver således inte köpa matchbiljett.