Klackkorten slut – köp storklackskortet

Dela gärna!

Klackkorten till årets hockeyallsvenska säsong är nu slut. Vi hänvisar nu alla sångvilliga djurgårdare att köpa storklackskortet!Järnkaminerna har tillsammans med DIF Hockey valt ut de sju matcher som ska ingå i årets erbjudande. Det handlar bland annat om JK-dagen mot Timrå, “En dag för Djurgår’n” mot Björklöven, en fredagsmatch mot Västerås och sista omgången mot Asplöven.

Totalt är det alltså sju matcher och priset för Järnkaminernas medlemmar är endast 575 kronor. För övriga är samma pris 750 kronor. Det lönar sig alltså ändå att bli medlem i JK (150 kronor) och sedan köpa kortet!

Här är samtliga matcher som ingår om du köper storklackskortet:

  • Lördag 5/10 Björklöven
  • Fredag 1/11 Västerås
  • Måndag 25/11 Södertälje
  • Måndag 6/1 Timrå (JK-dagen)
  • Måndag 20/1 Rögle
  • Lördag 15/2 Mora
  • Fredag 28/2 Asplöven

KÖP DITT KORT HÄR och bli medlem i JK här!