FC Scontri inför Kaknäscupen – "det står mellan Sofia och Västra"

Dela gärna!

På lördag är det dags för den fina traditionen Kaknäscupen. 16 lag ska göra upp om pokalen i den prestigefyllda turneringen. Vi tog ett litet snack med FC Scontri som försöker tippa läktarmatchen i derbyt.

FC Scontri, på lördag är det dags för årets Kaknäscup. Hur taggade är ni?

Vi är taggade ända ut i järndobbarna. Några har laddat upp med individuella fyspass och beep-tester medans andra har ökat sitt intag utav alkohol under de senaste veckorna.

2. Det finns ett annat lag i turneringen med ett italienskt namn (Brocca Sulla), är ni en piratkopia eller vad har ert namn för betydelse och bakgrund?

Vi vet inte vad deras namn betyder, när vi tänker efter vet vi knappt vad vårt betyder. Något tufft italienskt ultras-ord.

3. Vem av er filmar bäst?

Elias, vår stabila back. Här är ett bra exempel (länk) på hans egenskaper av filmning från Gothia Cup.

4. Vårt första hemmaderby på många herrans år spelas i slutet av september, vem vinner läktarmatchen?

Svår fråga, det står mellan Sofia och Västra. I slutändan tror vi att Sofia vinner den matchen då det känns som att Västra kommer rikta sitt fokus mot råttorna på plan vid fasta situationer något mer än vad Sofia kommer att göra. Riktigt stökig aktiv sittplats vi har.

5. Och slutligen, när tror ni att Bajen gör sitt första mål på Stockholmsarenan? 

De gör mål i deras nästa match, självmål. Vi hoppar självklart att Kennedy gör självmålet.

 

Vi tackar FC Scontri för pratstunden, önskar dem lycka till i cupen och uppmanar alla läsare att köpa biljett till vårt första allsvenska hemmaderby på över 20 år. Köp biljett här!