Köp biljett till premiären – fyll Hovet för Jimmie!

Dela gärna!

Nu på torsdag den 12 september spelar DIF Hockey sin första allsvenska match för säsongen! Samtidigt hyllas en av vår tids stora hjältar. DU ska vara där!

I den hockeyallsvenska premiären ställs ett nytt, ungt och hungrigt DIF mot Troja/Ljungby. Säsongen hittills har varit mycket mycket väl godkänd. I European Trophy har man fortfarande inte förlorat under ordinarie tid och man har till och med avancerat till slutspel i Berlin i december!

I samband med premiären är det dags att hylla en legendar. Jimmie Ölvestad ska hyllas och tackas av efter att ha lagt skridskorna på hyllan inför denna säsong. Och han är givetvis värd minst ett Hovet fyllt till sista plats som står upp och hyllar honom!

För många djurgårdare som följt hockeyn under 2000-talet är Jimmie Ölvestad är en av de allra största spelarna som varit med under den tiden. Efter fjolårssäsongen, hans tolfte i DIF-tröjan, valde Ölvestad att lägga skridskorna på hyllan. En och en annan tår rann nog ned för gulrödblåa kinder när beskedet kom i somras.

Ölvestad var som hockeyspelare en man älskade att ha i sitt lag. En spelare som kunde vända matcher på egen hand och som alltid var den som tog det där sista skäret, den där sista tacklingen. Han andades DIF och var hjärtat vi som står vid sidan av kunde luta oss mot.

Nu visar vi samma hjärta tillbaka. Kom ihåg alla fina stunder Jimmie gett oss – och ge honom en hyllning värdig en riktig järnkamin och legend. Fyll Hovet – för Jimmie Ölvestad!

Två enkla steg:

1. Köp lösbiljett till matchen HÄR (länk) och hetsa polarna att göra detsamma!

2. Sprid ordet om hyllningen med hashtagen #hyllajimmie. Berätta om dina bästa minnen!

olvestad.jpg