Elfsborg på besök – köp biljett!

Dela gärna!

Idag klockan 17.30 möter vi fjolårsmästarna Elfsborg på Stockholmsarenan. Nu satsar vi på tredje raka och tokdrag!

Alla surrar redan om derbyt, men idag spelar vi hemma igen, och då satsar vi på tredje raka segern och ett jävligt tungt ös på läktarna! Grym stämning under dagens match är den bästa DIF- och derbyreklamen vi kan bidra med – låt oss verkställa det!

Djurgårdsfamiljen har vind i seglen efter två raka bortasegrar, nu är det dags för hemmamatch igen och då går vi för tredje raka. Uppslutningen och stämningen publikt på nya Stockholmsarenan har varit mycket bra de första matcherna, och det snackas överallt om stämningen som DIF-publiken skapar. Idag siktar vi på säsongens hittills bästa drag!

Innan matchen uppmanar vi i Järnkaminerna till storsamling på Östra Station. Allas vår extramamma Berit Wahlgren firar att Järnvägsrestaurangen varit i hennes ägo i 30 år! Berit låter hälsa att det kommer att finnas bussar som tar oss direkt till Stockholmsarenan. Läs mer här!

Fyll Södra – köp biljett!