Kajsa hoppar 2.05 BK inför Kaknäscupen

Dela gärna!

På lördag är det dags för den fina traditionen Kaknäscupen. 16 lag ska göra upp om pokalen i den prestigefyllda turneringen. Vi tjattrade lite med Kajsa hoppar 2.05 BK som ska festa med Broberg på Café Opera om de vinner.

Kajsa hoppar 2.05 BK, på lördag är det dags för årets Kaknäscup, hur taggade är ni?

Vi är sjukt taggade! För många är det kaknäsoskulden som ska tas och då är det självklart extra spänning i luften…

Ert lagnamn är förmodligen det konstigaste i turneringen, vad är grejen med det?

Eftersom stommen i laget består av gamla Sollentunakillar så använder vi oss av en gammal Sollentunaramsa som florerade förr: ”Kajsa hoppar 2.05… Krille skjuter .45…” en ramsa som anspelar på några kända Sollentunaprofiler, ni känner säker igen dem?

Hur firar ni om ni vinner turneringen på lördag?

Firar gör vi alltid oavsett! Efter att vi vunnit och skrivit klart alla autografer så blir det fest natten lång, gissningsvis sluter vi upp med Broberg på Cafét och vi lär väl inte avsluta festandet fören stora grabbarna säkrat tre pinnar på söndagskvällen.

Vårt första hemmaderby på många herrans år spelas i slutet av september, på vilken sektion står ni?

Vi är ett skönt gäng på 12 personer som lagt på oss några extra kilon och tagit klivet från klacken till aktiv sittplats, så vi står på sektion 211.

Och slutligen, när tror ni Bajen gör sitt första mål på Stokholmsarenan? 

Dvs. om de kan göra mål på Stockholmsarenan… Ska vi vara ärliga så tror vi att deras dispensansökan om större motståndarmål går igenom då SVFF tycker synd om dem. Då borde de väl ändå lyckas göra mål under säsongen 2014?

 

Vi tackar Kajsa hoppar 2-05 BK för deras tid, önskar dem lycka till på café.. cupen och uppmanar alla läsare att köpa biljett till vårt första allsvenska hemmaderby på över 20 år. Köp biljett här!