Derbyt slutsålt! Håll utkik efter fler biljetter

Dela gärna!

De resterande biljetterna till derbyt den 26 september släpptes imorse till allmänheten. Samtliga biljetter tog slut under dagen och det står nu klart att det derbyt är slutsålt med mer än tre veckor kvar till matchen!

Ni som inte fick tag på någon biljett kan dock ha tur. DIF arbetar hårt för att öppna upp fler platser till försäljning, håll utkik! P.g.a. den extremt höga efterfrågan på klackbiljetter har klackkapaciteten utökats från 5 700 till över 6 500 man stor klack! Det snackas om derbyt som aldrig förr och många är överens om att detta kommer bli en av de största derbyna som har spelats lagen emellan.

Den 26 september ska godheten segra över det smutsiga – se till att du är på plats och bidrar till den segern.

HATA AIK!