Kommande bortaresor

Dela gärna!

Vårt bortafölje har varit alldeles för dåligt på sistone. Det är dags att öka nu och visa resten av Sverige att det är Djurgårdsfamiljen som är tyngst! Här är våra kommande bortaresor – skriv upp dig nu!

Allsvenskan: Malmö FF – DIF 16 september

Efter två raka bortavinster är det snart dags för en av de största bortamatcherna på året. Malmö away är i konkurrens med IFK Göteborg den mest klassiska bortaresan och det är en självklarhet att vi ska bli många! Den senaste matchen mot Malmö var fullkomligt magisk. Åk med oss ner till norra Danmark och sjung bort dem från guldstriden! Tryck på rubriken, läs mer om matchen och skriv upp dig!

Hockey: Västerås IK – DIF 20 september

Vi inleder årets hockeysäsong med två raka hemmamatcher och därefter är det äntligen dags för bortapremiär, mot Västerås på en fredag! Den 20 september för att vara exakt. Vi har med andra ord chansen att öppna riktigt bra både på isen och på läktarna. Resan till Västerås under mellandagarna förra säsongen var en riktigt grym bortaresa när vi invaderade staden med över 1000 kaminer och laget dessutom lyckades vinna. Låt oss återupprepa succén! Tryck på rubriken och skriv upp dig redan nu!

bortaresor

VI ÄR MED ER ÖVERALLT!