Järnkaminerna söker medarbetare

Dela gärna!

I takt med att vårt souvenirutbud ökar och att den nya hemmaarenan i fotboll är konstruerad på ett lite annorlunda vis än många andra fotbollsarenor så söker Järnkaminerna nya medarbetare som främst skall hjälpa till med försäljning av souvenirer på Stockholmsarenan.

Souvenirförsäljningen har gått över förväntan i år och mycket nytt är på ingång, överskottet går direkt tillbaka i verksamheten.

Ni har säkert märkt att resorna blivit betydligt billigare och att anmäla sig till Kaknäscupen har blivit billigare. Det har möjliggjorts via en fantastiskt bra souvenirorganisation, samt att ni som köper souvenirerna verkar gilla dem.

På Stockholmsarenan försöker vi täcka in tre våningar med souvenirförsäljning samt i framtiden även på någon sittplatssektion. Samma sak gäller under den kommande hockeysäsongen på Hovet.

Allt arbete sker ideelt (det vill säga: ingen betalning utgår). Man gör det för kärleken till DIF och JK, men givetvis får man lite souvenirer och några andra happenings som tack för hjälpen. Sen får man träffa mycket roligt folk och ha jävligt skoj ihop.

Arbetar man på hemmamatcherna skall man vara på plats strax innan arenan öppnar, samt i pauserna. Plocka upp prylar och sen sälja medlemskap, resor och souvenirer. Vår målsättning är även att ha försäljning på bortaplan så ofta som möjligt.

Låter detta intressant? Mejla då till [email protected] skriv lite om dig själv så kontaktar vi dig om det blir aktuellt. Vi ser helst att du är minst 16 år gammal.

Jag skrev tidigare om att många verkar gilla prylarna, men givetvis finns det även många som vill ha andra typer av produkter och modeller. Sitter du på förslag, skisser eller rentav vill vara med i designgruppen? Vi kikar även på att starta igång ett fanzine igen och behöver grafisk/originalhjälp där med. Maila då [email protected] omgående.

/Joel Andersson, souveniransvarig Järnkaminerna Stockholm