Nu höjer vi nivån på läktarna!

Dela gärna!

Nu på torsdag startar äntligen årets hockeysäsong! Rekordmånga säsongskort i klacken är sålda och vi i JK förväntar oss att vi höjer nivån på läktarna under året.

Vi går vår andra och förhoppningsvis sista säsong i Hockeyallsvenskan till mötes, och vi gör det med grymma förutsättningar på läktarna. Publiken sviker uppenbarligen inte DIF och vi har alltså sålt fler säsongskort än förra året. Lägg därtill att klacken är rekordstor i år med minst 1300 sjungande man, varje match! Med detta i åtanke förväntar vi oss ett jävla drag under HELA säsongen på Hovet när bondgäng efter bondgäng ska krossas mot den enorma gulrödblåa väggen i kurvan. Något annat än 110 % jävlar anamma och hjärta på läktaren är inte OK. Det är DIF, världens vackraste förening vi sjunger för. Det är ett privilegium och en ära att sjunga för vår sköld, glöm inte det!

Vi hade som vanligt toppar förra säsongen som resten av Läktarsverige bara kan drömma om, men det var stundtals alldeles för dåligt drag på Hovet. Det var alldeles för snabbt tempo i många sånger vilket dödade stämningen. Tänk på tempo och melodi i VARJE ramsa vi sjunger och klappa inte sönder allt. Är du osäker, ta ett steg tillbaka och lyssna in melodin för att sedan stämma in när du känner dig säker. Är du fortfarande osäker kan du antingen fråga någon läktargranne om hur ramsan går eller läsa vårt sångarkiv som du hittar här (länk).

Alla har redan förstått och accepterat att vi är ohotad etta på Sveriges hockeyläktare, så nu gäller det för oss att återigen överträffa oss själva och försätta landet i tystnad när våra läktare gungar som aldrig förr! Vi inleder säsongen med två raka hemmamatcher och om vi vinner dessa två får vi en kanonstart på säsongen, men då gäller det att alla taggar igång redan från start! Vi börjar som sagt på torsdag där vi kickar igång säsongen och hyllar vår hjälte Jimmie Ölvestad med ett fullständigt magiskt drag! Sen åker vi till gurkstaden den 20 september och krossar Västerås med ett fett bortafölje. Läs mer om den matchen här (länk) och skriv upp dig på nätet eller på Hovet i vårt souvenirbås på torsdag! I båset kan du även skriva upp dig till nästa bortamatch i fotboll mot Malmö, bli medlem i Järnkaminerna och köpa våra souvenirer.

HÄR ÄR VI, DJURGÅRDEN – OCH VI ÄR, TILLBAKS IGEN!

Det finns biljetter kvar!

Köp lösbiljetter här: http://www.difhockey.se/losbiljetter

Köp kampanjpaket här (bland annat storklackskortet): http://www.difhockey.se/kampanjer

Hetsa alla som kallar sig djurgårdare – de ska vara på plats!