Reseklubbens planer för hockeysäsongen

Dela gärna!

Årets hockeysäsong är igång! Förhoppningsvis den sista i Hockeyallsvenskan. Här kan du läsa om Reseklubbens planer för bortasäsongen.

Vi har inlett säsongen mediokert. Vi vet dock från försäsongen att det finns tonvis med kvalitet i detta lag. Se till att stötta grabbarna så ser vi tillsammans till att laget växer till en Djurgårdsmaskin och tar sig tillbaka där vi hör hemma!

Tusenmannainvasion
För om åren hade vi ett begrepp inom fotbollen som kallades för “Tusenmannainvasion”. Förra säsongen körde vi det i hockey mot Västerås och den här säsongen planerar vi för ännu fler. Lördagen den 23 november möter vi klassiska Björklöven på bortais för första gången på många herrans år. Vi har med DIFs hjälp lyckats att förhandla till oss 1 000 biljetter till matchen och dessa skall vi givetvis utnyttja till sista plats! Järnkaminerna ordnar bussar för löjligt billiga 350 spänn. Matchbiljetter köper du även dem i vårt bokningssystem och kostar 120 kronor. Observera att du måste skriva ut din biljett du får skickad till dig och ta med till arenan på matchdagen. Flera hundra Djurgårdare ryktas även köra en hel-helg i Umeå i festens tecken, det här är en resa man bara inte får missa! Vi planerar även för en tusenmannainvasion under vårkanten – håll utkik på hemsidan!

Utöver tusenmannainvasionerna kommer vi även skicka bussar till ett antal bortamatcher. Här är alla resor vi har spikat bussar till än så länge:

  • Lördag 23 november 16.00 Björklöven – DIF
  • Måndag 16 december 19.00 Västerås – DIF
  • Lördag 1 februari 16.00 Oskarshamn – DIF
  • Fredag 21 februari 19.00 Björklöven – DIF

VI ÄR MED ER ÖVERALLT!